Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

marți, 14 iulie 2009

Rugaciune la icoana Maicii Domnului (Catedrala Episcopala Craiova). Fotografii din biserica "Buna-Vestire",soseaua Giurgiului,Bucuresti




O, Preasfanta de Dumnezeu Nascatoare, Ceea ce esti mai presus decat Heruvimii si mai cinstita decat Serafimii, Fecioara de Dumnezeu aleasa, lumina tuturor celor necajiti, da-ne noua, nevrednicilor si pacatosilor robilor tai, celor ce suntem in suparari, mangaiere, ca afara de Tine alta scapare si ajutor nu avem. Tu esti Maica milostivirii noastre si, ca Maica lui Dumnezeu, stand inaintea Prestolului Preasfintei Treimi, poti sa ne ajuti noua, nevrednicilor si pacatosilor robilor Tai, ca nimeni din cei ce se roaga Tie nu este rusinat.
Primeste aceasta rugaciune a noastra, a nevrednicilor si pacatosilor robilor Tai, si ne izbaveste pre noi din toate necazurile, nevoile si supararile, impaca viata noastra, a nevrednicilor si pacatosilor robilor Tai, cu Sfanta Biserica a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, inradacineaza in sufletele noastre, ale nevrednicilor si pacatosilor robilor Tai, toata dragostea si iubirea unuia fata de celalalt si nu nesocoti iscodirile si uneltirile diavolesti, care sunt facute asupra noastra de vazuti si nevazuti vrajmasi, ci degraba fa-i plecati de la fapturile Tale din inima, din toate madularele noastre, ale nevrednicilor si pacatosilor robilor Tai. Si precum Fiul Tau a cercetat pe Avimelec la via Agripinei, cerceteaza-ne si pe noi, nevrednicii si pacatosii robii Tai, si ne trimite noua, nevrednicilor si pacatosilor robilor Tai, din Inaltimea Sfantului Tau Lacas, inger tare, inger pazitor, si ne daruieste noua, nevrednicilor si pacatosilor robilor Tai,liniste sufleteasca si trupeasca, intelegere si unire in casele noastre, mergere de bine si intru toate buna sporire, fereste-ne pre noi, nevrednicii si pacatosii robii Tai, de toata reaua intamplare.
Auzi-ne si acum, in ziua necazului nostru, pe noi, nevrednicii si pacatosii robii Tai, cei ce cadem inainte icoanei Tale celei sfinte, cu genunchii sufletului plecati si cu lacrimi fierbinti ne rugam Tie. Alunga de la noi, nevrednicii si pacatosii robii Tai, toate necazurile si nevoile ce vin asupra noastra intru aceasta vremelnica viata si prin atotputernica Ta mijlocire, nu ne lipsi pre noi, nevrednicii si pacatosii robii Tai, nici de vesnica si nesfarsita bucurie, intru Imparatia Fiului Tau si Dumnezeului nostru. Amin.

Niciun comentariu: