Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

De la suflet de copil, la suflet de copil...

DE LA SUFLET DE COPIL, LA SUFLET DE COPIL...

DE LA SUFLET DE COPIL, LA SUFLET DE COPIL...
Aceste scrisori (şi multe altele) sunt redactate de către elevii mei actuali şi cu siguranţă ele vor ajunge să fie citite de cei de la Casa "Pinocchio" - Băbeni, Vâlcea. Sincer, de-abia aştept! Şi îmi doresc ca ei să devină - cu adevărat - prieteni, deşi încă nu se cunosc, deşi distanţa ce-i desparte este mare... Însă... Sper!











 Cartea coordonată de mine, apărută în iunie 2009!!! Carte cuprinzând cele mai frumoase versuri şi compuneri ale elevilor mei din Şcoala gimnazială nr.81 Bucureşti, sector 3. M-aş bucura dacă s-ar găsi cineva care să achiziţioneze un număr suficient de exemplare, care să ajungă la "Ghioceii" Anei...



VA REAMINTESC, reinnoind INVITATIA de a le fi aproape, cu sufletul si fapta, "Ghioceilor" Anei:

Vă invit să fiţi alături de copiii de la Casa "Pinocchio" din Băbeni, judeţul Vâlcea, spre a le aduce un zâmbet pe chip, acum, când ne apropiem cu paşi repezi de Sărbătorile de Crăciun, de prăznuirea Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos! Vă invit să le dăruiţi, dacă doriţi şi dacă aveţi această posibilitate, jucării de care nu vă este greu să vă despărţiţi, cărţi de poveşti, fructe, dulciuri, îmbrăcăminte, încălţăminte. Au nevoie, mai mult ca oricine, mai mult ca oricând, să-i simtă pe cei mari cu sufletul aproape de ei. Haideţi să nu-i dezamăgim! Mulţumim!
Date de contact: Ştefan Rachieru – telefon nr. 0768.406.714 şi Nicoleta Enculescu - telefon nr. 0746398753.
Pachetele destinate copiilor de la Casa "Pinocchio" pot fi aduse, în Capitală, în strada Munţilor, nr.2, sector 6 (persoană de contact: dl. Călin Iovan), în Bulevardul TImişoara, nr.10 (persoană de contact: d-na Paula Tiţoiu), sector 6, precum şi la Şcoala gimnazială nr.205 din strada Aleea Valea Prahovei, nr.1, sector 6 (aici, doar în zilele de luni - între 12 şi 14 - şi miercuri - între 10 şi 12 -; persoană de contact: prof. Nicoleta Enculescu). Vă mulţumim!
Zile binecuvântate vă dorim, cu sănătate, pace şi multe împliniri!

https://www.facebook.com/events/447811502080302/


Mulțumesc, Claudia-Lizica Lazăr, pentru susținere:
DRAGI COLEGI, PRIETENI, OAMENI BUNI, CU SUFLET MARE, VA ROG MULT SA AJUTATI ACESTI COPII DE LA CASA PINOCCHIO DIN VALCEA. DARUITI CAT SI CE PUTETI: O CARTE, UN TRICOU, O JUCARIE, 1 LEU. NU TREBUIE MULT! NU TREBUIE SA FACI EFORTURI URIASE! PUTIN CU PUTIN SE FACE MULT, INSA AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU.
COLEGII MEI PROFESORI POT ANUNTA ELEVII, CARE SA DARUIASCA FIECARE CEVA CE NU-I MAI ESTE DE FOLOS.
OAMENILOR CARE SCRIU SI SE POT DEBARASA DE O CARTE, LE MULTUMESC INZECIT!
LOCATIILE UNDE AM DESFASURAT DIFERITE ACTIVITATI POT PUNE UN AFIS, SI CEI CARE POT SI DORESC SA AJUTE, SA O FACA!

VA MULTUMESC IN NUMELE COPIILOR CARE NU AU SI SE BUCURA ENORM DE PUTINUL DARUIT DE VOI! ZAMBETE, BUCURII SI INGERII SA VA IMPLINEASCA RUGILE!
https://www.facebook.com/events/447811502080302/ 


Niciun comentariu: